Back to the list

Vă mulțumim că ați creat magia!

Vă mulțumim că ați creat magia!

De 1 iunie, am organizat un eveniment caritabil pentru trei copii cu probleme de sănătate din trei țări: Rusia, Bulgaria și România, dat fiind faptul că activitatea afacerii noastre e strâns legată de aceste țări.

Împreun


ă, am colectat BGN18701 (RON 47071,05) , și, respectiv, am alocat și transferat în contul curent al fiecărui copil câte BGN 6250 (RON 15731,46).

Nu au rămas indiferenți nici angajații companiei, care au contribuit cu o parte din salarii pentru această nobilă acțiune de caritate.

Suntem recunoscători tuturor celor care s-au alăturat acestei acțiuni. Prin puterea exemplului propriu, am demonstrat cât de simplu e să creăm miracole atât de necesare pentru lumea contemporană.

Pe site-ul nostru, la secțiunea „Știri”, am postat istoriile complete și datele conturilor bancare, pentru transferuri directe pentru copii care au nevoie de ajutor.

Până la urmă, atunci când ajutăm copiii grav bolnavi, e absolut sigur că ceva se schimbă în noi înșine. Devenim mai atenți, mai umani, mai amabili. https://berezka.bg/novin.... Фото из хроники. .

View on Facebook