Back to the list

Un tort pregătit din foi de napolitane gata preparate este probabil cea mai...

Un tort pregătit din foi de napolitane gata preparate este probabil cea mai faimoasă și simplă rețetă, care nu necesită coacere.

Vă sugerăm să îl pregătiți după rețeta „clasică” cu cremă de lapte condensat fiert cu unt moale. Tortul se dovedește a fi unul


cu gust de caramel, crocant, foarte, foarte gustos!

Mulți oameni sunt speriați de perspectiva de a pregăti torturi - procesul pare complicat și lung. Dar tortul cu foi din napolitane, cu cremă din lapte condensat este atât de simplu de preparat, încât toată lumea se poate descurca. Va dura puțin timp. Și cel mai important, există doar trei ingrediente care sunt întotdeauna disponibile în magazinele din rețeaua noastră:

1. Foi din napolitane

2. Lapte condensat fiert

3. Unt.

Aceasta este cea mai elementară versiune a tortului, deoarece foile din napolitane sunt deja gata preparate. Pentru preparare este necesară doar crema.

Bateți cu mixerul 150-200g de unt înmuiat, adăugând treptat lapte condensat fiert în amestec.

După aceea, doar luăm foile, întindem crema finită pe acestea și le așezăm una peste alta.

Unul dintre marile avantaje ale torturilor cu foi din napolitane este porozitatea lor, care permite cremei să rămână și să se îmbine mai bine decât pe foile netede de biscuiți.

Când veți finaliza întregul tort din foi de napolitane, atunci stratul superior poate fi decorat după preferințe. Radeți o ciocolată, turnați peste sirop sau așezați bucăți de fructe. Se potrivesc de asemenea pesmetul de biscuiți, nucile mărunțite și chiar bomboanele. Puneți-vă imaginația la încercare!

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook