Back to the list

Studiind nevoile și solicitările clienților noștri, am ajuns la concluzia c...

Studiind nevoile și solicitările clienților noștri, am ajuns la concluzia că mulți dintre voi sunt interesați de produsele care nu conțin zahăr. Astfel de produse apar în mod regulat pe rafturile magazinelor noastre gastronom. Acestea sunt deserturile tra


diționale din fructe uscate, sucuri și chiar dulciuri.

Pentru a vă orienta cât mai bine în rândul produselor fără zahăr, am decis să vă descriem unele dintre acestea.

Carbohidrații simpli (sau rapizi) intră în organism și cresc brusc nivelul de glucoză din sânge. Nu degeaba nivelul de glucoză poartă și denumirea de „nivelul zahărului”. La rândul său, modificările bruște ale nivelului de glucoză duc la perturbări ale producției de insulină și a alțor hormoni.

Dulceața sănătoasă

Dulciurile sănătoase fără zahăr sunt fabricate din ingrediente naturale folosind tehnologii care păstrează toate proprietățile nutriționale. De regulă, fructoza sau zaharurile naturale din fructe sunt folosite în locul zahărului. Este ideală pentru cei care-și monitorizează sănătatea și kilogramele, sunt adepții unei alimentații sănătoase sau urmează o dietă.

Să ne oprim asupra produselor fără zahăr din magazinele noastre gastronom, care merită încercate: faimosul ” pastila” Belevskaya este un desert rar întâlnit pe rafturile magazinelor românești,unic în felul său, cu o textură fină, ce cucerește de la prima mușcătură! Textura delicată este obținută manual. Mai întâi, merele sunt coapte la cuptor, mai apoi se curăță de pieliță, se separă pulpa care se bate cu albușul de ou. Amestecul de albuș și pulpa de mere coapte este din nou introdus în cuptor. Acesta este copt în straturi, care la rândul lor, sunt acoperite cu albuș de ou și lipite între ele. O astfel de ”pastila” va lua forma unui tort.

Smokva Belevskaya este un vechi dulce tradițional rusesc, preparat în Belyov conform rețetei tradiționale Prokhorevskaya. Pentru aceasta, sunt folosite doar fructe naturale date prin sită (în primul rând merele și fructe de pădure), prelucrate într-un mod special și uscate o lungă perioadă de timp. Smokva are o structură densă. Prin compoziție, este similar cu marmelada masticabilă și deține un gust autentic, unic.

...

#berezkaro #BerezkaRomania. Фото из хроники. .

View on Facebook