Back to the list

Secretele gustului

Secretele gustului. CAVIARUL.

Icrele roșii le mâncăm cu lingura sau le întindem pe pâine?

Aflăm câteva secrete ale caviarului roșu.

S-a încetățenit faptul că icrele roșii să ocupe un loc de cinste pe mesele multora. Tocmai această delicatesă este „cel ma


i popular” produs al sărbătorilor festive.

Secretul alegerii caviarului perfect

Caviarul nu trebuie să conțină un miros pregnant, înțepător. Miroase saramura, nu și caviarul. Caviarul bun deține o subtilă aromă marină.

Caviarul de calitate nu se sfărâmă în boabe separate, decât dacă veți cumpăra un produs foarte proaspăt din lnsula Sahalin. Caviarul este o singură masă întreagă de boabe, vâscoasă.

Tipuri de icre roșii

Fiecare specie din familia somonului are propriul caviar. Acesta diferă prin gust, dimensiunea boabelor și chiar prin culoare.

Încercați și găsiți ceea ce v-i se potrivește cel mai mult.

Icre de Somon Gorbucha deține topul vânzărilor. Are un gust delicat și moale, o culoare de un portocaliu strălucitor iar boabele de dimensiuni medii, cu o coajă subțire.

Icrele de păstrăv. Se distinge prin gustul amar iar culoarea boabelor variază de la galben închis la purpuriu. Boabele sunt de dimensiuni mici.

Icre de Somon Keta. Este adesea denumit ca etalon al gustului. Boabele sunt de dimensiuni mari, cu o culoare bogată portocaliu deschisă și luciu de chihlimbar, cu un gust cremos delicat. Prin apăsare cu limba, coaja subțire va plesni iar boabele se vor topi în gură. Datorită acestui efect, caviarul pare mai aerisit.

Nu orice sandwich este pregătit corect

sau cum să serviți corect delicatesa preferată.

Caviarului de somon i se potrivește perfect untul, brânza ușoară,, smântâna, precum și ouăle și pâinea. Deținând un gust expresiv și unic, caviarul roșu poate oferi o plus valoare multor rețete și le poate transforma calitativ. Ca de exemplu, clătitele simple se pot transforma cu ușurință într-o delicatesă de lux, dacă le veți adăuga puțină smântână și câteva boabe de caviar roșu. Pe masa festivă tartinele cu caviar sunt întotdeauna cele mai apreciate de către oaspeții bineveniți.. Фото из хроники. .

View on Facebook