Back to the list

RAFTUL CU DELICATESE Mezeluri asortate - un atribut indispensabil al oricăr...

RAFTUL CU DELICATESE

Mezeluri asortate - un atribut indispensabil al oricărei sărbători. Cu cât este mai larg orizontul gazdei, cu atât este mai bogată și mai variată este masa de sărbători.

Astăzi vă vom bucura cu noile produse ecologice din Letonia.

Co


tletul de porc crud-afumat în plasă, este o gustare demnă de cel mai pretențios client. Bucățile atent selectate și moi de porc sunt condimentate cu o combinație perfectă de condimente, sunt uscate până când capătă o nuanță frumoasă și nu mai absorb aromele condimentelor.Datorită tehnologiei speciale de uscare, carnea își păstrează toate calitățile sale.

O delicatesă excelentă pentru o masă de sărbători sau ca gustare la o bere cu prietenii.

Salamul "De vită" este pregătit din carne de vită provenită din animale hrănite cu iarbă, ouă proaspete de găină și condimente, fără utilizarea de materii prime de categoria a II-a și aditivi chimici. Salamul se deosebește prin gustul delicat și aroma fină de nucșoară. Perfect pentru prepararea sandwich-urilor, salatelor și gustărilor!

Pate din ficat de cerb

Textura delicată a pateului cu un gust proeminent de carne sălbatică, este o adevărată provocare a tehnologilor letoni.

Ficatul de cerb de înaltă calitate, împreună cu condimentele naturale și uleiul/untul este o descoperire pentru gurmanzi.

Ciolan de porc cu os la cuptor

Mâncăm mai sănătos - Ciolanul de porc la cuptor - cu mai puțină grăsime și cu un gust bogat în arome. Pentru coacere este utilizată cea mai ridicată temperatură. Se deosebește prin gustul său delicat și bogat și poate completa excelent masa Dumneavoastra.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook