Back to the list

Propria dumneavoastră afacere, bazată pe un model de afaceri care funcțione...

Propria dumneavoastră afacere, bazată pe un model de afaceri care funcționează cu succes și cu sprijinul Berezka - ceea ce ar putea fi mai ușor?

‘Deschiderea afacerii dumneavoastră sub denumirea unui brand deja cunoscut este o afacere destul de populară,


iar franciza în sine a intrat de mult și ferm în ideile noastre cele mai cotidiene. Mulți oameni cunosc faptul că o franciză reprezintă transferul de drepturi de utilizare a unui nume de afacere și a unei mărci comerciale în anumite condiții și o închiriere pe termen lung a unei idei de afacere de succes.

În acest an dificil, am simplificat pe cât posibil schema de cooperare reciprocă: „Berezka vă sprijină în toate demersurile dumneavoastră iar veniturile îți aparțin!”

Să trecem la subiect

Cumpărați o afacere la cheie sub brandul Berezka și o dezvoltați în regiunea dumneavoastră după exemplul rețelei noastre de magazine.

Un magazin sub brandul Berezka poate fi deschis oriunde în România.

Costul deschiderii unui magazin gastronom echipat începe de la 50 de mii de euro, din care 20 de mii o reprezintă marfa aflată pe rafturile magazinului. E de remarcat faptul că suma se poate modifica, în funcție de costul materialelor de construcție, costul accizelor și al taxelor vamale, care sunt în continuă creștere.

Stabilirea locației

Dacă dispuneți de o locație excelentă pentru un magazin cu minim 85 mp și, de asemenea, într-o zonă cu vad, aceasta reprezintă un avantaj.

Dacă nu aveți propriul spațiu, vă vom ajuta în alegerea acestuia, ținând cont de poziția și potențialul comercial al spațiilor din zonă.

În rezolvarea problemelor administrative, vă vom îndruma la fiecare pas, având în spatele nostru o experiență bogată în domeniu. De asemenea, asistăm la negocierile cu proprietarul, vă consiliem în problemele juridice, contabile și IT ivite pe parcursul desfășurării afacerii dumneavoastră. Cu siguranță vom participa și la organizarea echipei magazinului.

De la planuri la acțiuni concrete

V-ați decis cu locația, deci vom întocmi un proiect de amenajare interioară a magazinului.

Vă vom ajuta la dezvoltarea unui proiect arhitectural în vederea amenajării fațadei, interiorului, mobilierului și echipamentelor, instalării programelor iT necesare desfățurării activității.

După rezolvarea tuturor problemelor de ordin birocratic, echipa noastră de specialiști experimentați în domeniu vă vor sprijini la repararea, mobilarea, plasarea echipamentelor achiziționate precum și la instalarea materialelor publicitare, respectiv a firmei de pe fațada magazinului.

Dacă vom lua pas cu pas activitatea noastră, atunci suntem pregătiți:

- Să transferăm metodologia generală pentru implementarea activităților și procedurilor de gestionare a magazinului.

- Să efectuăm pregătirea inițială a noului punct comercial, care va include: transferul modului și ordinii în care vor fi prezentate mărfurile în incinta magazinului, informații despre administrarea curentă a magazinului, instruirea personalului în vederea folosirii programelor comerciale și întocmirii rapoartelor.

- Managerul nostru va fi prezent la deschiderea magazinului și în următoarele două săptămâni de lucru de la inaugurarea acestuia vă va ajuta să vă inițiați în aspectele tehnologice și comerciale ale activității dumneavoastră.

Despre marketingul magazinului

Oferim asistență completă în organizarea deschiderii oficiale a magazinului și popularizarea acestuia, consiliem și susținem formarea poziționării în rețelele sociale.

Pentru franciză, toate evenimentele de marketing, promoțiile, cadourile lansate în întreaga rețea sunt gândite și susținute necondiționat.

Absolut toate magazinele gastronom Berezka sunt o familie mare iar noi ne străduim să ne dezvoltăm afacerea împreună. Toate veniturile sunt proprietatea francizatului.

A deveni parte a lanțului nostru de magazine este o modalitate bună și sigură de a vă începe și implementa o afacere de familie!

Pentru clienții noștri iubiți, am dori să menționăm că magazinele în franciză sunt magazine alimentare cu care sunteți deja obișnuiți, cu prețuri similare, sortiment și promoții susținute de către Berёzka.

Victor Pavalean

Manager dezvoltare

franciză Berezka

075 330 0429

v.pavalean@berezk...

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото от Berezka Magazin Rusesc.

View on Facebook