Back to the list

Produse cosmetice unice, bazate pe rețete tradiționale rusești

Produse cosmetice unice, bazate pe rețete tradiționale rusești.

Seva de mesteacăn poartă cu sine întreaga putere a pământului. În perioada dezghețului de primăvară, rădăcinile de mesteacăn se hrănesc cu apa aflată din belșug în pământ, care de-a lungul ie


rnii, a acumulat multe elemente benefice: o sinteză de substanțe medicinale biologic active, minerale și săruri. Rezultatul îl reprezintă lichidul aflat în trunchiul mesteacănului, cu proprietăți excelente de vindecare.

Suntem încrezători de faptul că îngrijirea la domiciliu poate face minuni.

Găsiți puțin timp exclusiv pentru dumneavoastră iar noi vă vom descrie modul de îngrijire al părului dumneavoastră în câțiva pași simpli, cu ajutorul produselor cosmetice rusești specifice, pe bază de sevă de mesteacăn.

👉Pasul 1

Șamponul hidratant din sevă de mesteacăn

Șamponul conține sevă de mesteacăn, pantenol și sare.

Datorită proprietăților sale unice, seva de mesteacăn are proprietatea de a vindeca scalpul capului. Acesta îndepărtează bine impuritățile scalpului, reîmprospătează părul și menține un echilibru optim al hidratării.

👉Pasul 2

Balsamul pe bază de seva de mesteacăn

Seva de mesteacăn asigură o puternică hidratare și nutriție, iar pantenolul întărește structura firelor de păr din interior, asigurându-i elemente nutritive valoroase și protejând părul de efectele negative ale radiațiilor UV și de temperaturile ridicate. Sarea, la rândul ei, reglează nutriția celulelor, ceea ce duce la creșterea eficienței balsamului.

👉Pasul 3

Dușul fierbinte cu săpun parfumat și consistent pentru păr și corp.

Datorită consistenței sale, veți beneficia de spumă din plin, la atingerea pielii veți avea senzația de ușoară catifelare, oferind îngrijire și curățare.

Ca rezultat, veți obține un păr strălucitor, hrănit și ușor de manevrat dar și o piele delicată.

☝️Aș dori să recomand acest săpun în mod special bărbaților. O cutie de săpun va înlocui mai multe produse simultan: șampon, balsam și săpun. Va deveni produsul ideal și va ocupa un loc de cinste în geanta dumneavoastră de fitness.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #berezkaCare #witchDoctor. Фото из хроники. .

View on Facebook