Back to the list

Premiera gustului Brânzicile de la Savushkin - un desert din brânză dulce u...

Premiera gustului

Brânzicile de la Savushkin - un desert din brânză dulce ușor și delicat în fiecare zi!

Ați avut vreodată ocazia de a încerca ceva cu adevărat neobișnuit, surprinzător de nou, de a vă bucura de gustul ce vă amintește de momentele cele ma


i plăcute din copilărie? În cadrul magazinelor noastre gastronom există astfel de produse - brânzicile de la producătorul din Belarus „Savushkin Produkt”! Brânzicile au la bază ingredientele principale și anume - brânza dulce de vaci, fină și moale și unt. Brânza dulce este obținută din laptele proaspăt de vacă, obținându-se o masă cremoasă ce nu conține ulei de palmier sau alte grăsimi vegetale. Ingredientele naturale oferă Brânzicii un gust original.

La fel ca o înghețată, doar că și mai gustoasă!

Brânzicile sunt întotdeauna congelate, dar se întâmplă ca, atunci când sunt scoase imediat din congelator, să fie foarte tari și foarte înghețate. Mulți dintre clienții noștri au numit brânzicile congelate - „branzica înghețata ” - o alternativă excelentă la înghețată în zilele toride de vară.

Creatorii acestui miraculos desert au avut grijă să-l diversifice, îmbogățindu-l cu diferite produse și arome, printre care: ciocolată, vanilie, nucă de cocos și migdale, cu lapte condensat.

Creatorii acestui miracol al laptelui au avut grijă de diferite arome, printre care: ciocolată, vanilie, cu nucă de cocos și migdale, cu lapte condensat.

Bomboanele preferate într-o nouă formulă.

Producătorii de dulciuri au implementat cu succes ideea de a adăuga în produsul lactat, gustul dulciurilor lor preferate din copilărie - iar rezultatul s-a dovedit a fi unul grozav! Bomboanele „Lyubimaia Alionka” sau „Korovka”, cunoscute încă din vremea sovietică, au renăscut, transformându-se într-un adevărat festin al gustului!

Brânza dulce de vaci, delicată, în combinație cu ciocolata albă, repetă cu exactitate gustul clasicelor bomboane, menținând același efect gustativ.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook