Back to the list

O piele frumoasă, uniformă și strălucitoare este visul oricărei femei

O piele frumoasă, uniformă și strălucitoare este visul oricărei femei. De obicei, astfel de rezultate pot fi atinse numai printr-o îngrijire zilnică corectă și minuțioasă.

Cremele de bază se vor potrivi majorității femeilor având diferite tipuri de piele.


La urma urmei, hidratarea pielii este importantă pentru toată lumea. Fără îndoială, avantajul celor trei creme este capacitatea acestora de a oferi rezultate imediate tuturor tipurilor de piele!

Crema de noapte hialuronică de întinerire activă și hidratare profundă din seria ”Bio Cosmetician Professional”

Producătorul se concentrează pe 2 tipuri de acid hialuronic din compoziție. Acestea acționează ca un magnet, intrând în interacțiune cu apa, încetinesc rata de evaporare și ajută celulele să rețină umezeala. Astfel permit pielii să mențină un nivel ridicat de hidratare, aceasta rămânând elastică și sănătoasă.

Crema deține un parfum plăcut, destul de neutru, se absoarbe rapid, nu pătează perna și nu suprasolicită pielea. Hidratează intens și redă tinerețe pielii în timpul somnului. Accelerează regenerarea celulelor și netezeste ridurile.

Uleiurile naturale de rodie și coacăze negre hrănesc în profunzime și înmoaie pielea. Vitamina A deține puternice efecte anti-îmbătrânire.

Crema hialuronică pentru față, de zi cu efect de întinerire activă și hidratare profundă a pielii din seria ”Bio Cosmetician Professional”

Datorită acidului hialuronic din compoziție, crema de zi hidratează perfect pielea. Căci toată lumea știe - o piele bine hidratată este o piele sănătoasă și elastică. Este o bună „prietenă” a produselor cosmetice iar pielea se simte confortabil în timpul zilei. Crema este delicată, cu efect de răcire și calmare iar după aplicare nu veți avea senzația de piele lipicioasă.

Ridică intens ovalul feței și restabilește rapid tinerețea pielii. Formula activă netezește liniile de expresie, redă fermitate și elasticitate pielii.

Extractul de aloe vera, lemongrass și mușețel uniformizează tonul feței și conferă acesteia culoarea tenului sănătos. Uleiurile naturale de cacao și migdale hrănesc în profunzime și înmoaie pielea. Vitamina A deține puternice efecte anti-îmbătrânire.. Фото из хроники. .

View on Facebook