Back to the list

Noutăți din seria UNTURA DE RECHIN

Este bine cunoscut faptul că imunitatea puternică rechinului se ascunde în grăsimea pe care o deține ficatul rechinului. Ficatul rechinului este „cămara” umplută până la refuz cu substanțe și vitamine ce reprezintă sursa sănătății rechinului iar oamenilor oferă speranța de a se vindeca de diferite afecțiuni. 


Untura de rechin (cartilaj de rechin) gel-balsam de corp -125mlCartilajul rechinului este țesutul cartilaginos, baza scheletului rechinului. Contribuie la îmbunătățirea metabolismului și a structurii țesutului cartilaginos precum și a sănătății vaselor de sânge. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de glucozamină.


Untura de rechin (acid formic / mumijo) gel-balsam de corp 125mlUn complex de extracte din plante, preparat conform principiului sinergiei, cu un efect antiinflamator: 

Acidul formic, având capacitatea de a pătrunde ușor în țesuturi, îmbunătățește circulația sanguină locală.


Mumijo reprezintă unul dintre cei mai puternici biostimulatori 

Rezultat:

Activarea circulației sanguine, normalizarea metabolismului la nivelul țesuturilor, îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate, inhibarea proceselor distructive/întârzierea procesului de îmbătrânire a organismului.


#berezkaro #BerezkaRomania #berezkaCare #ruscosmetic