Back to the list

NoSTALGIE după ”Olivie” Shuba, mimoza, Olivie, șprotul de Riga pe feliile ...

NoSTALGIE după ”Olivie”

Shuba, mimoza, Olivie, șprotul de Riga pe feliile de pâine Borodino - pentru mulți, toate acestea sunt expresia unui Revelion ideal, ce poate oferi atmosfera idilică din copilărie. Cu toate acestea, produsele se schimbă și gusturi


le devin mai sofisticate - așadar, de ce să nu experimentezi pe o anumită temă? Ca de exemplu, somonul conservat a fost adăugat în salata mimoza, acum însă este posibil să folosiți peștele proaspăt: pentru a fi suculent, aruncați pur și simplu peștele în apa clocotită cu sare, mărar, foi de dafin, boabe de piper și zeamă de lămâie pentru numai 2 minute.

Olivier poate fi pregătită cu rață sau cu limbă fiartă. Șprotul– se servește cu o salată originală pe bază de pâine neagră cu sfeclă și ouă sau cu vinete prăjite. Maioneza, fără de care nu există nicio masă festivă de Anul Nou, este atât de ușor de pregătit în casă: amestecați 2 ouă și 50 g de muștar rusesc, turnați treptat 700 ml de ulei vegetal sau de măsline, adăugați zeama de lamaie, sarea, piperul după gust și bateți bine cu un tel sau mixer toate ingredientele din vas.

Servirea mâncărurilor pregătite în casă este, de asemenea, o artă. Shuba poate fi așezată într-o formă de copt detașabilă, lăsată la frigider peste noapte și tăiată ca o prăjitură după-amiaza înainte de sosirea oaspeților.

Ouăle umplute pot fi transformate într-o deosebită tapenadă (sos gros sau tartinabil). Amestecând gălbenușul ras și albușul ras cu ceapă verde tocată mărunt, vom obține o pastă care poate fi servită pe pâine prăjită împreună cu câteva boabe de icre roșii. Și aprovizionați-vă cu tartele fragede - în ele se pot servi salatele, gustările precum brânza de capră cu gem de pere și deserturi cu cremă cu fructe.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото от Berezka Magazin Rusesc.

View on Facebook