Back to the list

Noi știm exact unde să căutăm adevărul!

Noi știm exact unde să căutăm adevărul!

Vinul cu care nu poți da greș!

Dintre cele trei tipuri de vin, alături de roșu și alb, cel rose este apreciat ca vinul de vară numărul unu atât pentru gustul său proaspăt și delicat cât și pentru aroma sa complexă.


Gama magică de culori ne trimite cu gândul la delicatele flori de bujor, trandafir sau sakura. Pentru obținerea unei culori delicate producătorul trebuie să se ghideze după un principiu de bază: să limiteze timpul pe care îl petrece coaja strugurelui (componenta principală ce oferă culoare vinului) în masa totală a mustului in timpul producției acestei bauturi.

Sticla de Rose păstrează multe secrete, nuanțele compozițiilor aromatice, olfactive, pot fi descoperite numai după degustarea deosebitei licori.

Gustul rafinat al rose-ului se distinge prin finețe și o ușoară acreală combinate în mod surprinzător cu corpolența.

Rose-ul ușor, elegant și proaspăt va fi întotdeauna potrivit de baut atât la o terasa deschisă ori în grădină la un grătar, cât și la o întâlnire romantică.

Unii bucătari îl consideră singura băutură potrivită la un sushi.

Un grad relativ scăzut de alcool, nu vă va permite să vă îmbătați, ci vă va menține într-o bună dispoziție și va susține distracția tuturor la un nivel calitativ.

CUM SĂ SERVIȚI ROSE-UL?

Corect ar fi ca Rose-ul să fie servit ușor răcit sau la temperatura camerei.

Rose Moldova

Vinaria Din Vale

Vin de o calitate excelentă, cu o pregnantă aromă fructată. Se recomandă servit cu gheață sau cât mai rece. Se poate combina într-un mod ideal cu sushi, aperitive reci din somon afumat sau fructe de mare, carpaccio și rucola. Vinul se potrivește de minune cu brânzeturile franțuzești.

Rose Armenia

Voskevaz

Buchetul aromat se bucură pe deplin de tonurile bogate ale fructelor de pădure răscoapte, cireșelor și petalelor de trandafir.

Cel mai potrivit rol este acela de aperitiv. Experții recomandă asocierea vinului cu gustări ușoare de vară sau mese de vară.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото от Berezka Magazin Rusesc.

View on Facebook