Back to the list

Mini-fabrica de colțunași din Bulgaria Colțunașii sunt produse semifabricat...

Mini-fabrica de colțunași din Bulgaria

Colțunașii sunt produse semifabricate, pregătiți din aluat umplut cu carne tocată si condimente. Produsul finit este congelat înainte de a fi pus la dispoziția clienților noștri.

De ceva timp oferim clienților noșt


ri bucuria de a savura colțunașii delicioși cu diferite umpluturi de la fabrica ”Ruskiy Produkt”.

Ne dezvoltăm

Noi, ca și fabrica ”Ruskiy Produkt”, ne-am mutat într-o locație nouă și spațioasă. Am ales un spațiu generos de 400 mp în locul celor 230 mp existenți până acum, ceea ce a făcut posibilă organizarea spațiului pe zone de producție și a contribuit la creșterea confortului la locul de muncă al angajaților noștri.

Am achiziționat echipamente noi din Rusia -Siberia și acum putem produce 400 kg de colțunași pe oră. Ideea principală în proiectarea și construirea noii tehnologii este ca întinderea foii de aluat și formarea finală a colțunașilor să fie efectuată într-un singur mecanism compact.

Am mărit capacitatea de refrigerare și în același timp de 5 ori capacitatea camerelor de congelare la șoc.

Schimbările sunt întotdeauna în bine

Cu noul echipament, aspectul colțunașilor noștri va fi ușor diferit, însă gustul va rămâne în continuare același, de înaltă calitate.

Pregătim pentru lansare un nou tip de colțunași,cu umplutură din trei tipuri de carne, precum și colțunași cu brânză feta și spanac.

Dacă nu ați încercat niciodată colțunașii noștri, pregătiți după rețeta siberiană, atunci este timpul să o faceți. Vă asigurăm că nu va fi doar o primă dată.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook