Back to the list

Lumea parfumată În perioada picnicului și grătarului, condimentele ar trebu...

Lumea parfumată

În perioada picnicului și grătarului, condimentele ar trebui să fie întotdeauna la îndemână.

Peștele se combină bine cu piper roz, cimbru, busuioc și maghiran. Carnea de pasăre necesită curcuma, usturoi, fenicul și cardamom. Carnea grasă s


e gătește cel mai bine cu ghimbir, cuișoare și scorțișoară, carne slabă - cu chili, schinduf și nucșoară. Dar acesta este doar vârful aisbergului - bucătarii experimentați cred că există cel puțin o duzină de condimente perfecte pentru fiecare produs,

fiecare dintre acestea subliniază o anumită nuanță și evidențiază o notă autentică.

Șofranul cu boia și nucșoară vor face carnea fragedă, piperul combinat cu coriandru - picant iar scorțișoara cu cardamom îi vor da note dulci.

Berezka recomandă:

🔸Condimentele la vrac merită procurate doar pentru a fi utilizate imediat - pungile sigilate păstrează mirosul și gustul pentru mai mult timp și mai eficient. Dar nu mai mult de șase luni, atunci ierburile aromate încep să se deterioreze;

🔸Păstrați-le într-un loc răcoros, altfel unele uleiuri volatile se vor evapora;

🔸Pentru ca carnea preparată pe foc deschis să fie perfectă, ar trebui marinată corespunzător. Înmuiați carnea preparată cu un amestec de condimente preferate și lăsați-o într-un loc răcoros - durează 7 ore pentru un rezultat perfect.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc #SecreteDeLaBerezka. Фото из хроники. .

View on Facebook