Back to the list

Ideal pentru sandvich-urile și pizza calde

Ideal pentru sandvich-urile și pizza calde.

Cașcavalul Poshekhonsky este o un cașcaval tare, nefiert, presat, cu o textură elastică și un număr mic de găuri naturale de formă rotunjită.

Cu un gust picant pronunțat și ușor acru.

Acest cașcaval nu este o de


licatesă, însă se potrivește ideal la consumul zilnic. Excelent pentru tăierea în felii subțiri.

Cașcavalul Poshekhonskiy este pe gustul multor bucătari. Este folosit nu numai ca produs de sine stătător, ci se adaugă și în compoziția multor salate. Este indispensabil în sandvich-urile calde - pentru a crea o crustă frumoasă de culoare maron- auriu după coacere. Acest ingredient conferă preparatelor din carne și pui un gust de smântănă și o aromă deosebită.

Istoria apariției cașcavalului Poshekhonsky

Pentru prima dată, un astfel de cașcaval apare în Rusia în districtul Poshekhonsky din regiunea Yaroslavl. Acolo a fost deschisă în 1965 o fabrică de producție a brânzeturilor și untului. Odată, în cursul unui experiment din această întreprindere, a fost scos un produs care a devenit rapid foarte popular. Și, desigur, a fost numit după zona în care se afla fabrica.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore. Фото из хроники. .

View on Facebook