Back to the list

Ceaiul s-a răcit - este timpul să-l beți Tradiția de a bea ceaiul rece își...

Ceaiul s-a răcit - este timpul să-l beți

Tradiția de a bea ceaiul rece își are originea în India, însă a prins rădăcini chiar și în regiunile nordice în timpul sezonului cald.

Ceaiurile reci ameliorează oboseala și energizează. Este un antioxidant natura


l și reglează schimbul de căldură în corpul uman și îmbunătățește metabolismul.

Și dacă în ceaiul rece vom adăuga citrice, plante, fructe de pădure, atunci acesta va conține și diverse vitamine și microelemente necesare unei persoane sănătoase.

Fructe „vii” și Ivan- ceai - aceasta este rețeta noastră de vară.

Ivan-ceai este o băutură cu un gust și o culoare foarte plăcute, care are un puternic efect de vindecare. Ivan-ceai revigorează, dar nu conține teină. Calmează, dar nu provoacă somnolență.

De ce ar trebui să îl incluzi în dieta ta?

Aproximativ o cincime din întreaga compoziție a Ivan Ceaiului o reprezintă taninul - taninurile care conferă frunzelor un gust caracteristic ușor sec. Un alt motiv pentru efectul revigorant al Ivan Ceaiului este vitamina C: conține mai multă vitamina C decât titularul recordului pentru conținutulul acidului ascorbic - măceșul.

Datorită gustului astringent, ivan ceaiul se potrivește foarte bine cu o varietate de fructe de pădure siberiene. Este suficient să preparați ceaiul și să-l lăsați să se răcească puțin, adăugați fructele de pădure, gheața și băutura tonifiantă este gata.

Dar dacă nu este timp pentru a pregăti ceaiul?

În magazinele noastre Berezka veți găsi și o altă băutură pe baza acestui ceai vindecător.

"Craft Tea Grandpas" este o băutură naturală gata de băut - băutură din fructe fără coloranți și aditivi, cu un adaos minim de zahăr. Produsul se bazează pe ceai ivan ceai și fructe de pădure locale colectate în pădurile din regiunea Ivanovo din Rusia.

Sucul de merișor este cel mai simplu și mai gustos mod de a livra o doză mare de vitamine în organism.

Gustul băuturii se distinge prin caracteristici plăcute și aromate, tonifică organismul și-i adaugă vitalitate. În zilele toride de vară, nu există o modalitate mai bună de a-ți potoli setea.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook