Back to the list

Când un copil este bolnav, adulții fac tot posibilul să-l ajute

Când un copil este bolnav, adulții fac tot posibilul să-l ajute. Și nu contează dacă este vorba de propriul copil sau de copilul altcuiva. Este pur și simplu imposibil să faci față de unul singur dificultăților. Boala unui copil nu este acel moment în car


e poți renunța. Există o singură soluție - să lupți pentru sănătatea copilului până la capăt.

Uneori se întâmplă ca părinții, aflându-se în dificultate, să nu știe ce să mai facă. Ei apelează la medici, căutând soluții pentru a rezolvarea tuturor problemelor în orice mod posibil, încercând să fie auziți.

Am aflat despre drama a trei copii din cele trei țări unde activăm: Rusia, Bulgaria și România și am decis să-i susținem. Activitatea rețelei de magazine Berezka este strâns legată de aceste țări.

Alegerea nu a fost deloc simplă dintre multitudinea circumstanțelor, diagnosticelor cât și realitatea de a oferi acest ajutor. Putem afirma cu încredere faptul că că este o situație foarte dificilă...

Poate că într-o zi oamenii vor găsi remedii pentru majoritatea bolilor. Dar, până atunci, am putea oferi acestor copii o șansă.

Vă invităm să acordăm o mână de ajutor persoanelor aflate în dificultate făcând cumpărăturile dumneavoastră cotidiene. Evident, nu este necesar să acordați prea mult timp pentru a face o faptă bună.

De 1 iunie, Ziua Copilului, vom dona 10% din fiecare bon fiscal din cadrul magazinelor noastre din Bulgaria și România. Vom împărți întreaga sumă primită în 3 părți egale și le vom transfera în conturile destinate ajutorului copiilor bolnavi.

Vă veți familiariza cu poveștile lor succinte pe pagina următoare.

În acest mod, fiecare dintre clientul magazinului Berezka va fi implicat în acest minunat eveniment caritabil!

În lumea modernă, a devenit indecent să vorbim despre faptele bune, în special despre caritate. Dacă ai făcut-o, atunci taci și nu vorbi despre asta, de parcă activitatea de caritate este una indecentă...

Dar de ce să nu spui cui și cum ai ajutat?

De ce să nu îi motivăm și pe cei din jurul nostru prin exemplul propriu să-i ajute pe cei nevoiași și bolnavi?

Atunci când ajutăm copiii grav bolnavi, este absolut sigur că ceva se schimbă și în noi înșine.. Фото от Berezka Magazin Rusesc.

View on Facebook