Back to the list

BUCATE CU FUM: PRĂJIȚI PE FOC Prepararea unei fripturi delicioase, unui pu...

BUCATE CU FUM: PRĂJIȚI PE FOC

Prepararea unei fripturi delicioase, unui pui la grătar sau a cârnaților nu este atât de dificilă. Condimente de înaltă calitate și sosul potrivit - și aici pe masă nu este doar carne, ci o adevărată capodoperă culinară!

So


s Megrelian

Iuțeala pronunțată nu este mai mică decât cea a celebrului Tabasco, iar dulceața roșiilor este o combinație excelentă pentru notele fumurii de carne gătită pe jar. Sosul nu numai că va sublinia gustul felului de mâncare, dar va adăuga și suculență.

Georgian

Tkemali clasic

Sosul de prune suculent va adăuga o nuanță dulce și acră gustului, iar coriandrul va adăuga o autenticitate.

Satsebeli

Iuțeala moderată, cu adăugarea de ardei gras dulce, va completa în mod ideal carnea de pui și îi va oferi gingășie.

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook