BUCATE CU FUM: PRĂJIȚI PE FOC
Prepararea unei fripturi delicioase, unui pui la grătar sau a cârnaților nu este atât de dificilă. Condimente de înaltă calitate și sosul potrivit - și aici pe masă nu este doar carne, ci o adevărată capodoperă culinară!
So
s Megrelian
Iuțeala pronunțată nu este mai mică decât cea a celebrului Tabasco, iar dulceața roșiilor este o combinație excelentă pentru notele fumurii de carne gătită pe jar. Sosul nu numai că va sublinia gustul felului de mâncare, dar va adăuga și suculență.
Georgian
Tkemali clasic
Sosul de prune suculent va adăuga o nuanță dulce și acră gustului, iar coriandrul va adăuga o autenticitate.
Satsebeli
Iuțeala moderată, cu adăugarea de ardei gras dulce, va completa în mod ideal carnea de pui și îi va oferi gingășie.
...
#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .