Back to the list

Beef jerky este o adevărată gustare pentru bărbați și o opțiune excelentă d...

Beef jerky este o adevărată gustare pentru bărbați și o opțiune excelentă de snack!

Cu toate acestea, aceste snackuri vor atrage și jumătatea feminină. Un produs natural, format din bucăți întregi de carne uscată, se păstrează mult timp și nu se fărâmițea


ză în mâini, în plus, are un gust excelent piperat-picant. Este întotdeauna util să cumperi încă un pachet pentru orice ocazie: va fi la îndemână în compania prietenilor sau într-o plimbare la munte. Și, de asemenea - ce ar putea fi mai potrivit pe lângă o bere rece?

Din punct de vedere istoric, snackurile sunt americane. Cu mult timp în urmă, indienii tribului Quechua din America de Sud uscau carnea la soare sau la foc, și era mâncată la ocazii speciale. Această necesitate a apărut în călătorii lungi și campanii militare.

În prezent, carnea uscată se prepară prin deshidratare - la o temperatură mică în cuptor, umezeala este îndepărtată din carne și se adaugă sare. Această tehnologie permite cărnii să capete o aromă și o culoare intensă. Deși este considerat o gustare mică, carnea uscată este atât de hrănitoare încât se poate considera un prânz complex. Ele pot fi puse într-un rucsac în timp ce călătoresc și nu se alterează ușor. Compacitatea pachetului, confortul gustării rapide în orice loc au făcut din acest produs popular în întreaga lume!

Apropo, știați că în 1974 John Lennon a prezentat publicului piesa „Beef Jerky”, care a fost inclusă în al cincilea său album solo?!

...

#berezkaro #РусскиеПродукты #BerezkaRomania #Romania #RussianStore #ProduseRusesti #MagazinRusesc. Фото из хроники. .

View on Facebook