Ați încercat vreodată Cherry Sauer?
Un cocktail răcoritor și ușor în care infuzia de cireșe dulci este completată perfect de prospețimea citricelor. Creează o stare de vară și este recomandat cu insistență persoanelor romantice.
Rețetă de cocktail:
Adău
gați în ”mors” (apă cu dulceață) 1/3 din pulpa de grapefruit fără coajă;
Turnați 10 ml suc de lămâie, 20 ml sirop de căpșuni; Zdrobiți pulpa de grapefruit.
Adăugați dulcele SORBET "Vișinele în coniac" 50 ml;
Umpleți paharul cu gheață zdrobită;
Se ornează cu o felie de lămâie.
SORBETUL ” Vișinele în coniac”
Lichiorul dulce „Vișina în coniac” se bazează pe o băutură naturală din fructe din vișine cultivate în regiunile sudice ale Siberiei. Pentru a sublinia aroma delicată de vișine și a-i înmuia gustul cu coniac îmbătrânit, la acest buchet special se adaugă o combinație specială de condimente. Combinația lor unică creează o paletă organoleptică suplimentară, conferind băuturii un gust bogat și o aromă deosebită.
...
#gastronomrusesc #berezkaromania #CherrySauer. Фото из хроники. .