Back to the list

Ați încercat vreodată Cherry Sauer?

Ați încercat vreodată Cherry Sauer?

Un cocktail răcoritor și ușor în care infuzia de cireșe dulci este completată perfect de prospețimea citricelor. Creează o stare de vară și este recomandat cu insistență persoanelor romantice.

Rețetă de cocktail:

Adău


gați în ”mors” (apă cu dulceață) 1/3 din pulpa de grapefruit fără coajă;

Turnați 10 ml suc de lămâie, 20 ml sirop de căpșuni; Zdrobiți pulpa de grapefruit.

Adăugați dulcele SORBET "Vișinele în coniac" 50 ml;

Umpleți paharul cu gheață zdrobită;

Se ornează cu o felie de lămâie.

SORBETUL ” Vișinele în coniac”

Lichiorul dulce „Vișina în coniac” se bazează pe o băutură naturală din fructe din vișine cultivate în regiunile sudice ale Siberiei. Pentru a sublinia aroma delicată de vișine și a-i înmuia gustul cu coniac îmbătrânit, la acest buchet special se adaugă o combinație specială de condimente. Combinația lor unică creează o paletă organoleptică suplimentară, conferind băuturii un gust bogat și o aromă deosebită.

...

#gastronomrusesc #berezkaromania #CherrySauer. Фото из хроники. .

View on Facebook