Back to the list

Astăzi este ultima zi a tombolei noastre cu caviar!

Astăzi este ultima zi a tombolei noastre cu caviar!

Mai este posibil să reușiți să cumpărați o vodcă Belaya Berezka frumoasă și gustoasă la un litru și să primiți unul dintre premiile ascunse sub cardul răzuibil: caviar roșu 50 sau 100 g, caviar negru 50,


200 sau 500 g, dar principalul premiul este Ipad-ul care a fost deja câștigat de doamna Diaconu Ioana, clienta magazinului Berezka din Unirii. Cei care au luat deja parte la tombola noastră nu și-au ascuns bucuria cadourilor, am reușit să vedem un număr imens de zâmbete strălucitoare și fețe fericite. Au fost clienți care nu au crezut că cadoul este ascuns sub absolut fiecare cartela răzuibilă și au mai făcut o achiziție de test a celei de-a doua sau chiar a treia sticlă de vodcă pentru „verificare”, apoi au îndemnat toți vizitatorii să creadă în miracole. Pe durata tombolei s-au petrecut atât de multe momente interesante și emoționante.

Probabil cel mai important lucru pentru noi în acest proiect este dorința de a ne bucura clienții. Și emoțiile pozitive te fac să împărtășești această fericire cu ceilalți.

Mulțumim tuturor celor care au apreciat acțiunea noastră și au ales magazinul „Berezka”.. Фото от Berezka Magazin Rusesc.

View on Facebook