Back to the list

Asociem sezonul cald cu compoturile

Asociem sezonul cald cu compoturile. Cele pe care le deschizi și toată casa este plină de o aromă uimitoare de fructe și fructe de pădure. Și, în ciuda faptului că am crescut cu toții, un compot gustos și răcoros într-o zi fierbinte este încă de dorit și


chiar mai gustos decât orice suc acidulat sintetic.

Trei noutăți strălucitoare, care includ

fructe, sirop de zahăr (apă, zahăr) și acid citric.

1.

Doza șocantă de vitamine în compotul de gutui. Fructul conține mult acid ascorbic, iar acesta este cel mai bun remediu în lupta împotriva stresului și a răcelii. Gutuia este fructul care se combină cel mai bine cu perele, mărul și lămâia.

2

Liderul absolut al regatului fructelor în ceea ce privește conținutul de vitamina C este fructul de corn. Sucul de corn deține efecte pronunțate de tonifiere și revigorare.

Dulce-acrișor, cu note seci ușor astringente, iată cu ce seamănă gustul acestuia.

3

Principalul avantaj al fructelor de pădure mici este conținutul ridicat de iod, ceea ce face ca feihoa să fie lider în rândul fructelor de mare în acest sens.

Gustul și aroma Feijoa amintesc de un amestec de kiwi, căpșuni și ananas, toate la un loc.

Astfel de compoturi sunt ideale ca desert la prânz sau cină, pot fi luate cu dvs. la picnic sau într-o excursie, servite vara cu cuburi de gheață.. Фото из хроники. .

View on Facebook