DESPRE NOI

Istoria rețelei de magazine alimentare Berezka a început în septembrie 2009 în Bulgaria (Varna). Afacerea a început exclusiv ca o afacere de familie, și nimeni din cei implicați nu și-ar fi putut imagina că magazinul Berezka va ajunge să bucure clienții și în România (în București). Era dificil să găsim producători reponsabili care să livreze produse calitative culinare și pelmeni autentici din Siberia. Astfel în 2012 începem să organizăm producerea alimentelor de sinestătător. Nu a fost deloc ușor, dar a funcționat. De câțiva ani încoace, clienții noștri reușesc să procure produse specifice bucătăriei rusești proaspăte, cu un termen scurt de valabilitate. Gama de gusturi ale produselor noastre din aluat va satisface orice gurmand: pelmeni cu cartofi, pelmeni dulci cu cireșe, pelmeni cu diverse umpluturi - de la cele tradiționale (carne de porc, vițel, pui) până la delicatese (carne de vânat, somon).

Acum avem depozite și trei ateliere de producție în Bulgaria, produse cu etichete private proprii, un stil special și, cel mai important, o abordare unică pentru a gestiona afacereea. În viitorul apropiat intenționăm să deschidem un depozit suplimentar în România și să creștem rețeaua de magazine Berezka în toată țara. De asemenea, intenționăm să dezvoltăm programul nostru de franciză pentru a deschide noi magazine alimentare. A produce și a vinde mâncare este o activitate extraordinară, experimentăm foarte mult, greșim, ne corectăm, ne întristăm de eșecuri și ne bucurăm de succese. Poate că nu am devenit - și nu vom deveni - o corporație mare, dar cu siguranță ne place ceea ce facem!

Ne bucurăm că, datorită nouă, atât de mulți oameni au încercat și vor încerca un număr imens de produse delicioase, iar noi - rușilor, ucrainenilor, bielorușilor, moldovenilor, lituanenilor, estonenilor, letonienilor și caucazienilor - ne place să mâncăm delicios și avem cu ce să ne lăudăm. Vino la noi pentru cumpărături și nu vei regreta!
<p>Arseny Burlakov</p>

Arseny Burlakov

Director de dezvoltare a rețelei

077 150 8417

arseniybm@gmail.com

icon - /uploads/s/8/7/a/87asu4oolnsq/file/full_5Tb6cBcH.svg

CONTACTEAZĂ-NE

Berezka Stores SRL, J40/11243/2014, Bd Ion Mihalache, no 111, sector 1